Volksuniversiteit Den Haag

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 22-1668

Cursus Noors beginners 2 (A1)

Cursus Noors beginners 2 (A1)
Cursuscode: 22-1668

Noorwegen is het land van hoge bergen en diepe fjorden. Door de prachtige natuur en de rust van het leven, is Noorwegen voor velen het perfecte vakantieland. De laatste jaren zijn ook veel Nederlanders naar Noorwegen vertrokken om daar permanent te gaan wonen en werken. 

Noors beginners 2
In de beginnerscursussen Noors leert u de basis van de Noorse taal, wat betreft woordenschat, grammatica en luistervaardigheid. Het doel is dat u zich een beetje kunt redden in alledaagse situaties, zoals in winkels, op straat, en in (makkelijke) gesprekken met “echte” Noren.

Als u hebt deelgenomen aan de beginners 1 cursus, kunt u verdergaan met deze cursus. Wij gaan veel aandacht besteden aan conversatie. De Noorse cultuur en gewoonten staan ook centraal in deze cursus.

We gaan verder met hoofdstuk 7 van Pa Vei.

Velkommen skal dere være!

Maandag 19 september 2022
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 307,00
Mw. H.G. (Tove) Sjøqvist-Haardt
Boeken: Pa Vei tekstbok, Pa Vei arbeidsbok (klik hier voor meer informatie)
19:15 - 20:45
Locatie: Zandvliet Lyceum (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
H.G. (Tove) Sjøqvist-Haardt
H.G. (Tove) Sjøqvist-Haardt
"Mijn naam is Tove. Ik ben geboren en getogen in Nederland. Thuis spraken we Noors en Engels. Ik heb de Noorse nationaliteit. Mijn liefde voor Noorwegen is groot en ik ben heel erg trots hoe mijn land zich de afgelopen decennia heeft ontwikkeld. Ik vertel graag met veel enthousiasme over de tradities, de geschiedenis en over de Noorse taalontwikkeling. Maar het allerbelangrijkste: we spreken Noors in de les en dat doen we al in de eerste les.
//-->