Volksuniversiteit Den Haag

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 22-1717

Cursus Pools half-gevorderden 4 (A2)

Cursus Pools half-gevorderden 4 (A2)
Cursuscode: 22-1717

Deze vervolgcursus sluit aan op de cursus Pools half-gevorderden 3. Als u al over een redelijke kennis van de Poolse taal beschikt, bijvoorbeeld omdat u elders al eens cursussen Pools heeft gevolgd, mag u zich ook direct voor Pools half-gevorderden inschrijven. 
De belangrijkste grammaticale structuren en principes zullen steeds weer terugkeren, opnieuw worden geoefend en verder uitgebreid.
Daarnaast zal de nodige aandacht aan conversatie worden besteed. Ook in deze cursus staat de praktische kant van de Poolse taal centraal. We starten in deze cursus met les 19 van Krok po koroku deel 1.

Als het zeker is dat uw cursus doorgaat, kunt u boeken bestellen. Dit kan via bol.com, amazon etc, maar ook via de docente (stuurt u hiervoor een email naar info@volksuniversiteitdenhaag.nl).

Donderdag 22 september 2022
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 246,00
Mw. A.Z. (Anna) Sartanowicz
Boek: Podręcznik Polski, krok po kroku 1 (klik hier voor meer informatie)
19:15 - 20:45
Locatie: Zandvliet Lyceum (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
A.Z. (Anna) Sartanowicz
A.Z. (Anna) Sartanowicz
In Polen heb ik de studie pedagogiek met als specialisatie pedagogiek voor het lager onderwijs afgerond aan de voormalige Pedagogische Academie die tegenwoordig onderdeel is van de Universiteit Warmië en Mazurië. Voordat ik naar Nederland verhuisde, heb ik 7 jaar als lerares geschiedenis en als kleuterjuf gewerkt bij een basisschool. Sinds 1996 ben ik woonachtig in Nederland waar ik o.a. als groepsleidster bij de kinderopvang werk. Op het gebied van de Poolse taal ben ik vooral actief bij de Poolse zaterdagschool in Delft waar ik de Poolse lessen aan kinderen van 4 tot 10 jaar geef en diverse activiteiten organiseer. Na 2009 werkte ik ook als docent Pools voor Nederlandse volwassenen bij de Pools-Nederlandse Kulturele Vereniging (PNKV) in Amsterdam. Mijn hobby's zijn lezen, tuinieren, tennissen en fietsen.
//-->