Cursus Portugees (Braziliaans) beginners 1 (A1)

Online cursus Portugees

Wil jij je graag verstaanbaar kunnen maken in bijvoorbeeld Portugal of Brazilië? Schrijf je dan in voor deze beginnerscursus!

Portugees is een prachtige, melodieuze en zwoele taal. In deze cursus leer je veel woorden en zinnen uit het dagelijks leven. Tijdens de lessen oefen je met luisteren, lezen, schrijven en vooral ook met spreken.

Woensdag 21 september 2022
18 lessen van 1 uur aanvangstijd 08:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. M. (Marcelina) Souza de Oliveira Verduyn
Boek: Falar...Ler...Escrever...Português (klik hier voor meer informatie)
Locatie: ONLINE - ZOOM videocall (klik hier voor de adresgegevens)
M. (Marcelina) Souza de Oliveira Verduyn
Marcelina Souza de Oliveira Verduyn is sinds 2012 de eigenaar van, en docent bij Português do Brasil in Amstelveen. Zij heeft een passie voor lesgeven en jarenlange ervaring hierin, ook met het geven van online cursussen. Haar moedertaal is Braziliaans Portugees, de Nederlandse en Engelse taal beheerst zij uitstekend. Marcelina heeft haar doctoraat behaald aan de Universiteit van Zürich in Zwitserland (PhD in natuurwetenschappen) en bachelor- en masterdiploma (psychologie en psychobiologie) aan de Universidade Federal do Rio Grande do Norte in Brazilië.
//-->