Cursus Russisch beginners 3 (A1)

Wie de cursussen beginners 1 en 2 heeft gevolgd of eerder een jaarcursus Russisch 1 heeft gedaan, kan deelnemen aan Russisch beginners 3. In deze cursus gaan we verder met Hoofdstuk 5 van Paspoort Russisch en het leren toepassen van basisvaardigheden in communicatie. Wat grammatica betreft maakt u kennis met de naamvallen van de zelfstandignaamwoorden en enkele werkwoordsvervoegingen. Spreek- en luistervaardigheid zijn belangrijke aandachtspunten in de cursus. Daarnaast besteden we aandacht aan Rusland op basis van actuele nieuwsberichten en persoonlijke ervaringen.

Maandag 19 september 2022
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. drs. K. (Karina) Groot
Boeken: Paspoort voor Rusland 1 tekstboek, Paspoort voor Rusland 1 werkboek, Paspoort voor Rusland 1 - luistermateriaal (klik hier voor meer informatie)
Locatie: ONLINE - ZOOM videocall (klik hier voor de adresgegevens)
drs. K. (Karina) Groot
Karina Groot studeerde Russische Taal- en Letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam. Naast het organiseren van culturele programma’s, geeft zij al jarenlang met veel enthousiasme taalcursussen en intensieve zakelijke trainingen Russisch.
//-->