Cursus Russisch half-beginners 2 (A2-b) - verdieping

In deze cursus gaan we de lesstof van de cursus Russisch half-beginners 2 herhalen en verdiepen. U vergroot uw woordenschat en spreekvaardigheid. Wat grammatica betreft worden de naamvallen van de bijvoeglijk naamwoorden herhaald en gaan we dieper in op de werkwoorden, zoals de aspectparen en de voorvoegsels. Ook in deze cursus blijven we aandacht besteden aan Rusland op basis van actuele nieuwsberichten en persoonlijke ervaringen.

Dinsdag 24 mei 2022
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. dr. D.G. (Dennis) Ioffe
Boeken: Paspoort voor Rusland 1 tekstboek, Paspoort voor Rusland 1 werkboek (klik hier voor meer informatie)