070-3280341 (10.00-13.00 uur)

Cursus Spaans beginners 2 (A1-b)

Spaans is een van de belangrijkste wereldtalen en wordt zowel voor vakantie als voor zakelijke doeleinden gebruikt. Tevens is het een van de officiële talen van de Verenigde Naties. Niet alleen in Spanje wordt Spaans gesproken, maar ook in Zuid- en Midden-Amerika (niet in Brazilië), in het zuiden van de Verenigde Staten, alsmede in sommige streken van Noord- en West-Afrika (in totaal door circa 350 miljoen mensen).
De lessen zijn in de eerste plaats bedoeld om in veel voorkomende situaties de Spaanse taal te leren verstaan en spreken. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de cultuur en de mentaliteit van de bevolking in de Spaanssprekende landen. Op alle niveaus wordt van de cursisten verwacht dat zij de lessen thuis voorbereiden en het opgegeven huiswerk maken.

Spaans beginners 2 (niveau A1-b)
Deze cursus is bedoeld voor cursisten die al kennis hebben gemaakt met de Spaanse taal, bijv. in de beginners 1 cursus. Aandacht wordt met name besteed aan het vergaren van een basisvocabulaire dat in specifieke contexten gebruikt kan worden, bijvoorbeeld in eenvoudige zinnen tijdens de vakantie. De nadruk ligt op de spreekvaardigheid.

In deze cursus worden hoofdstuk 4 t/m 6 van Caminos nieuw 1 behandeld.

Maandag 15 januari 2018
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. C.P. (Claudia) García Capacho
Boeken: Caminos nieuw 1, tekstboek, Caminos nieuw 1, werkboek (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Zandvliet Lyceum (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
C.P. (Claudia) García Capacho
Hola, ¿qué tal? Het geven van lessen Spaans is sinds vijftien jaar een grote passie. Mijn plezier in het goed gebruiken van en het spelen met de Spaanse taal breng ik over in mijn lessen. Ik ben native speaker, heb de Lerarenopleiding Spaans (tweede graad) in Utrecht gevolgd en mijn specialiteit ligt op didactisch vlak: hoe lessen voor mensen aantrekkelijk, dynamisch en effectief te maken. Mijn motto is " Estudia con pasion y disfruta lo que aprendes" (Leer met passie en geniet van wat je leert). Mijn lessen kenmerken zich door veel en afwisselende interactie in het Spaans (ook in beginnerscursussen praten we al snel een beetje Spaans met elkaar). Mijn studenten vinden deze werkwijze prettig en iedereen spreekt aan het einde van een cursus ook echt de taal. ¡Les veré pronto en mis clases!