Volksuniversiteit Den Haag

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 22-1910

Cursus Spaans gevorderden 3 (B1)

Cursus Spaans gevorderden 3 (B1)
Cursuscode: 22-1910

Spaans is een van de belangrijkste wereldtalen en wordt zowel voor vakantie als voor zakelijke doeleinden gebruikt. Tevens is het een van de officiële talen van de Verenigde Naties. Niet alleen in Spanje wordt Spaans gesproken, maar ook in Zuid- en Midden-Amerika (niet in Brazilië), in het zuiden van de Verenigde Staten, alsmede in sommige streken van Noord- en West-Afrika (in totaal door circa 350 miljoen mensen). De lessen zijn in de eerste plaats bedoeld om in veel voorkomende situaties de Spaanse taal te leren verstaan en spreken. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de cultuur en de mentaliteit van de bevolking in de Spaanssprekende landen. Op alle niveaus wordt van de cursisten verwacht dat zij de lessen thuis voorbereiden en het opgegeven huiswerk maken.

Spaans gevorderden 3 (niveau B1)
We gaan verder met de tweede helft van Caminos nieuw 3. We houden weer discussies of spreekbeurten over actuele onderwerpen. En blijven aandacht besteden aan de Spaanse en Zuid-Amerikaanse cultuur en muziek. Er wordt vrijwel uitsluitend Spaans gesproken.

Deze cursus is geschikt voor wie een eerdere cursus Spaans gevorderden 2 (B1) heeft gevolgd of elders de eerste helft van niveau B1 heeft afgerond met Caminos nieuw 3 of een andere methode.

Woensdag 21 september 2022
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 205,00
Dhr. C.R. (Carlos) Garcia Vasquez
Boek: Caminos nieuw 3, tekst-/werkboek (klik hier voor meer informatie)
9:30 - 11:00
Locatie: Zuid57 (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
C.R. (Carlos) Garcia Vasquez
C.R. (Carlos) Garcia Vasquez
Carlos is geboren in Guatemala en woont sinds 2009 in Nederland. Hij is docent Spaans als vreemde taal en verzorgde cursussen op alle niveaus op diverse taalinstituten waaronder het talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen en de Volksuniversiteit Groningen. Sinds 2018 werkt Carlos bij de Volksuniversiteit Den Haag.
//-->