Kennismaken

Kom je met ons kennismaken?

Je bent van harte welkom op onze Open Avonden!

Ben je nieuwsgierig naar wat de Volksuniversiteit Den Haag te bieden heeft? Of wil je graag meer weten over onze enthousiaste docenten en de boeiende cursussen die zij verzorgen? Dan ben je van harte welkom op onze Open Avonden, van maandag 27 mei tot en met donderdag 30 mei, tussen 18.00 en 21.00 uur. Je gaat het gebouw binnen via de zij-ingang, aan de linkerkant van het gebouw. Vervolgens vind je ons op de 3e etage!

Op deze avonden heb je de gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met onze docenten, medewerkers en vrijwilligers. Voor en na de lessen staan zij voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Ben je benieuwd naar de inhoud van een cursus, het niveau of de lesmaterialen? Stel gerust je vragen, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Heb je specifieke vragen over jouw taalniveau? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Onze docenten staan klaar om je te helpen en advies te geven, zodat je de juiste cursus kunt kiezen om je taalvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Op donderdagavond sluiten we de Open Avonden feestelijk af met onze gezellige borrel. Dit is dé gelegenheid om informeel kennis te maken met medecursisten, docenten en het Volksuniversiteit Den Haag team. Een perfecte gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en nieuwe vriendschappen te sluiten.

Praktische informatie:

  • Data: Maandag 27 mei tot en met donderdag 30 mei
  • Tijdstip: 18.00 - 21.00 uur
  • Locatie: Bezuidenhoutseweg 40 (Zandvliet Lyceum, 3e etage)

Je mag spontaan binnen lopen of meld je aan, dan houden we je via de mail en onze nieuwsbrief op de hoogte.

Volg ons op Facebook, LinkedIn en Instagram of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

mei 2024