.

Het voorjaar komt eraan! Heb je ook zo'n zin om er lekker op uit te gaan en nieuwe ervaringen op te doen? En wist je dat dat heel goed is voor je brein? In deze nieuwsbrief lees je er meer over en vind je een kleine greep uit ons brede cursusaanbod. 

Heb je al gebruikt gemaakt van onze Valentijnsactie? Het kan de hele maand nog. Dus kom samen iets nieuws ontdekken, van een enkele lezing tot een complete cursus. Lees hier de nieuwsbrief.

Februari, de maand van de liefde en wat mij betreft ook de maand van dankbaarheid. Want wat is het fijn om geliefd en gewaardeerd te worden. Zo worden wij heel blij van al jullie mooie en dankbare reviews! Bekijk de laatste nieuwsbrief hier, inclusief inspirerende video om de mensen om je heen te bedanken.

De inschrijvingen voor het interessante cursus- en lezingenaanbod stromen binnen! Een aantal cursussen is al van start gegaan, maar er is nog voldoende te doen. Lees de laatste nieuwsbrief hier.

De start van een nieuw jaar! Vaak ook het moment van goede voornemens en nieuwe dingen oppakken. Wat ga jij dit jaar doen? Bekijk de nieuwsbrief hier.

De feestdagen staan voor de deur. We hopen dat je er van gaat genieten! Heerlijk even tot rust komen en plannen maken voor het nieuwe jaar. Kom jij wat nieuws leren en andere mensen ontmoeten?
Bekijk de nieuwsbrief hier.

Ben jij klaar om iets nieuws te leren? Nieuwe mensen te ontmoeten en je horizon te verbreden? Plant nu dat zaadje door je in te schrijven en start begin 2023 met je cursus of lezing!
De nieuwsbrief kun je hier bekijken!

Moet je ook een beetje wennen aan de donkere dagen en het herfstweer? Trek je er niets van aan en blijf lekker actief. Kom een nieuwe taal leren, ga op reis door de wereldfilosofie, verdiep je in kunst of kom iets moois creëren. De hele nieuwsbrief kun je hier bekijken.

Onze cursussen en lezingen; laagdrempelig, betaalbaar én gezellig! 🍄 Een nieuwsbrief vol met cursussen waar je korting krijgt met jouw Ooievaarspas. Bekijk en lees hem hier!

Veel cursussen starten eind deze maand. Inschrijven kan nog!
Zie ook onze nieuwsbrief. Wil je niets missen, meld je dan hier aan om deze in je mailbox te ontvangen.