Werken bij VUDH

Vacatures

Docent Nederlands (NT2)

Ben jij een zelfstandige en enthousiaste docent NT2 die graag op een plezierige manier lesgeeft aan kleine groepen volwassenen? Dan zijn we op zoek naar jou. Dit najaar kun je direct aan de slag met een beginnerscursus.

Stuur je CV en motivatie naar miekevankeulen@volksuniversiteitdenhaag.nl dan word je snel uitgenodigd om kennis te komen maken.

Docent Artificial Intelligence

Weet jij veel van AI? En vind je het leuk om helder uit te leggen wat het is, hoe je het kunt gebruiken en welke (mogelijke) gevolgen het heeft voor ons leven? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Stuur je CV en motivatie naar miekevankeulen@volksuniversiteitdenhaag.nl dan word je snel uitgenodigd om kennis te komen maken.

Docent Duits

Ben jij een zelfstandige docent Duits en vind je het leuk om af en toe een cursus te geven aan gemotiveerde volwassenen? Naast het leren van de taal vinden onze cursisten het vaak ook leuk om meer te horen over het land en de cultuur. Onze cursussen zijn laagdrempelig en gezellig!

Lijkt het je wat, stuur je CV en motivatie naar miekevankeulen@volksuniversiteitdenhaag.nl

Docent IJslands

Het prachtige IJsland wint steeds meer aan populariteit als vakantiebestemming. Ben jij een zelfstandige docent die IJslandse lessen kan verzorgen? Dan komen we graag met je in contact. Meerder vormen zijn mogelijk, zoals een online cursus of op locatie, een korte 'op reis' cursus of een uitgebreidere cursus van 12 weken. 
Naast het leren van de taal vinden onze cursisten het vaak ook leuk om meer te horen over het land en de cultuur. Onze cursussen zijn laagdrempelig en gezellig!

Ben jij degenen die we zoeken? Stuur dan je CV en korte motivatie naar miekevankeulen@volksuniversiteitdenhaag.nl

 

Idee pitchen?

Wij zijn altijd op zoek naar:

  • enthousiaste docenten die cursussen of lezingen willen geven!
    Heb je een idee voor een cursus die aansluit bij onze missie en visie? Laat het weten.

Om nog meer verbinding met de stad Den Haag te maken zoeken we ook docenten die cursussen of lezingen willen geven over Haagse onderwerpen. Denk aan een stadswandeling, lezing over actuele Haagse thema's, de geschiedenis van Den Haag of bekende Hagenaars.

Ook voor de categorie 'Persoonlijke groei' zoeken we extra aanbod. Denk bijvoorbeeld aan mindwalks, mentale vitaliteit, mindfulness of een introductie familie-opstellingen.

Wil je graag een cursus of lezing verzorgen bij de Volksuniversiteit Den Haag? En sluit deze naar jouw idee goed aan bij de missie en visie van de Volksuniversiteit? Neem dan contact met ons op!
Voorstellen en (open) sollicitaties met CV kun je mailen naar onze directeur, Mieke van Keulen

Vrijwilligers

Vind je het leuk om ons af en toe te helpen? Bij de Volksuniversiteit kun je als vrijwilliger een nuttige bijdrage leveren. We werken met een pool van vrijwilligers, waarbij je structureel of op incidentele basis gevraagd wordt om bijvoorbeeld te helpen bij het organiseren van activiteiten of voor promotionele werkzaamheden. Ook zoeken we gastheren en -vrouwen voor onze cursuslocaties.
Voor informatie en/of aanmelding kun je contact opnemen met onze directeur Mieke van Keulen (miekevankeulen@volksuniversiteitdenhaag.nl)

 

Meer weten? Neem contact op.