Werken bij VUDH

Vacatures

Docenten

Wij op zoek naar:

  • Docent Nederlands als tweede taal (NT2)

Om nog meer verbinding met de stad Den Haag te maken zoeken we ook docenten die cursussen of lezingen willen geven over Haagse onderwerpen. Denk aan een stadswandeling, lezing over actuele Haagse thema's, de geschiedenis van Den Haag of bekende Hagenaars.

Ook voor de categorie 'Persoonlijke groei' zoeken we extra aanbod. Denk bijvoorbeeld aan mindwalks, mentale vitaliteit of een introductie familie-opstellingen.

Idee pitchen?

Wil je graag een cursus, workshop op lezing verzorgen bij de Volksuniversiteit Den Haag? En sluit deze naar jouw idee goed aan bij de missie en visie van de Volksuniversiteit? Neem dan contact met ons op!
Voorstellen en (open) sollicitaties met CV kun je mailen naar onze directeur, Mieke van Keulen

Vrijwilligers

Vind je het leuk om ons af en toe te helpen? Bij de Volksuniversiteit kun je als vrijwilliger een nuttige bijdrage leveren. We werken met een pool van vrijwilligers, waarbij je op projectmatige basis gevraagd wordt om bijvoorbeeld te helpen bij het organiseren van een activiteiten of voor promotionele werkzaamheden. Voor informatie en/of aanmelding kun je contact opnemen met onze directeur Mieke van Keulen (miekevankeulen@volksuniversiteitdenhaag.nl)

 

Meer weten? Neem contact op.